בבקשה תענה דחוף דוקטור

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/03/2018 | 11:22 | מאת: רעות

היי דוקטור !, אני נורא לחוצה את האמת..התנתחתי לפני 3 שבועות אף וחזה יחד באותו ניתוח. בהורדת הגבס ושבוע אחריו האף שלי היה קטן ויפה הרבה יותר ממה שהוא עכשיו , שבוע אחרי הורדת הגבס הוא פשוט צבר מיימדים אחרים, אני לא יודעת אם זה נפיחות או לא אבל כשאני נוגעת כואב בפונפון והתמונות שצילמתי אז ועכשיו שונות נורא וזה מלחיץ אותי עד כדי בכי כי הנפיחות אמורה לרדת ולא לגדול :( הוא נראה גדול בחזרה כמו שהיה.... יש לציין שלא עישנתי כלום ולא נחשפתי לשמש אני מקפידה על שתיה מרובה ואכילה נכונה. בנוסף התחלתי לקחת לפני שבוע תוספי תזונה - אבץ פיקולינט וסיליקה , שמעתי שזה יכול לסייע גם בריפוי לאחר ניתוח ריפוי פצעים צלקות וכו וכן מסייע לעור בריא יותר, האם הדבר יכול לפגוע בהחלמה שלי?? שאלה נוספת שלי בקשר לעישון גראס , מתי אוכל לעשן והאם עדיף שאמנע עד שתרד הנפיחות? או שאין קשר. תודה רבה לך דוקטור!

26/03/2018 | 16:05 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אין צורך להילחץ, הנפיחות תרד בהדרגה. באשר לגראס, אין לי ניסיון.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית