רעשים מהצוואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/07/2010 | 11:06 | מאת: שירן

מזה 3 שבועות אני שמה לב כשאני מסובבת את הראש לצד שמאל ומחזירה אותו לאמצע יוצאים רעשים של כאילו משהו נמחץ.כאילו החוליות ממש זזות וזה לא נעים . עכשיו המצב קצת יותר כואב בצוואר והיכולת תנועה קטנה יותר כי זה כואב ויש לי כאבי ראש בצדדים ,מצח .ץ מעין תחושת לחץ בראש. היום גם הרגשתי את לחי שמאל ואוזן שמאל יותר כואבות והלחי נפוחה. מה לעשות? המצב כבר לא נעים בכלל. מה הגורם הכי מהיר והכי טוב עבורי שיכול לעזור לי? גם השכמות כואבות -גב עליון כולו כמעט. בנוסף הלכתי לכירופקט שאמר שיש לי לחץ בין החוליות אבל מאד פחדתי ולא נתנתי לו לעשות משהו. יש צורך בצילום קודם? פיזותרפיה? תודה רבה1

12/07/2010 | 13:22 | מאת: זהבה טישלר

שירן שלום. אנא פני לרופא שיניים לשלילת בעיה בלסת או בשיניים. במידה ואין ממצא היוועצי ברופא המשפחה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה