בדיקות נוירודינמיות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/02/2008 | 20:41 | מאת: סטודנט

SLR מה ניתן להסיק אם NECK FLEXION מקלה על כאב מאחורי הברך(כאב של מתיחה לא כאב עצבי),אחרי סוף טווח הSLR? ומה אם הכאב גובר<? תודה מראש

10/02/2008 | 15:09 | מאת: עינת מי-דן

הי סטודנט בדיקת SLR המחמירה בכיפוף הצוואר או בכיפוף כף הרגל (DF) מעידה על מתח ברקמה העצבית, שתי התנועות הן פרובוקציות אותן מוסיפים למבחן הרמת רגל ישרה. למידע נוסף על הבדיקה והווריאציות אני ממליצה לקרוא בספר של MAGEE בפרק עמ"ש מותני על מבחנים נוירודינאמיים (ע"מ 509- 520) בהצלחה עינת

12/02/2008 | 10:07 | מאת: סטודנט

מה קורה אם הבדיקה מוקלת ?בכיפוף הצוואר הכאב עובר מה זה אומר? הרי לא ייתכן שגם בהחמרה וגם ובהקלה המסקנה היא שיש מתח ברקמה העצבית לא? לא ברור הנושא הזה...

מנהלי פורום פיזיותרפיה