פרוטזות לשחיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/02/2008 | 14:41 | מאת: אפי

שלום לכן, רציתי לדעת האם יש ערך שיקומי משמעותי לשחיה של קטועי רגליים? כמו כן, האם שוק הפרוטזות לשחיה עונה על הצרכים של קטועי הרגליים, למיטב ידיעתך? האם את רואה מקום לשיפור בתחום? בתודה מראש, אפי

10/02/2008 | 09:08 | מאת: עינת מי-דן

שלום אפי לצערי אין ברשותי מספיק ידע בנושא עליו שאלת. באופן אינטואיטיבי אני משוכנעת שיש ערך שיקומי בשחיה, אך שוב לא מידע מקצועי. עליך לפנות למרכזי השיקום של קטועי גפיים, שם, אני מאמינה יוכלו לספק לך יותר מידע. למיטב ידיעתי קיימת מחלקה גדולה מאוד לקטועים בשיקום בתל השומר וכן מחלקה גדולה לבניה והתקנת פרוטזות באותו המקום בשם "גפים". עינת

מנהלי פורום פיזיותרפיה