סיבוב ברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/08/2009 | 23:05 | מאת: רון

שלום לפני כחודש וחצי סובבתי את הברך התברר שהמיניסיקוס נפגע אבל אני לא רוצה לעשות ניתוח או משהו כזה האם מנוחה מוחלטת תעזור האם המיניסקוס יכול להבריא מעצמו??? יש להזכיר שאני בן 17

27/08/2009 | 14:36 | מאת: זהבה טישלר

רון שלום. אם הקרע זעיר והכאב חלף ואין הפרעה לתנועת הברך, יתכן שניתן להסתפק בתרגילים לחיזוק מיצבי הברך. אם הקרע נרחב ומלווה בנעילת ברך וכאבים אין מנוס מהתערבות כירורגית, בעיקר אם ברצונך לעסוק בספורט. התרכילים צריכים להתבצע לפי הנחית פיזיותרפיסט אחרי בדיקה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה