כאבי שכמה ויד עם נימול אצבעות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/08/2009 | 04:57 | מאת: משה

שלום סובל מכאבי שיכמה מימן וכאבי יד מימין כ -6 שבועות.טופלתי על ידי תרופות עם שיפור מסוים. נבדקתי על ידי אורטופד.בוצע ct צוואר.הרופא שלי אומר שי שינוים כרונים בצוואר לפי הצילום.המליץ על פיזיוטרפיה.הכאבים חזרו והם חזקים.האם זה נורמלי כאבים כל כך חזקים בשכמה ו יד עקב בעיה בצוואר? תור לפיזיוטרפיה רחוק ,מה אפשר לעשות עד התחלת ה פיזיו תודה

משה שלום זה בהחלט הגיוני שבעיה צווארית תגרום לכאב מוקרן לכיוון השכמה והיד. באשר לעניין התור, זו אכן בעיה, אוכל להציע לחמם את הצוואר מעט עם כרית חימום, ואולי לשקול עם הרופא מתן משככי כאבים נוספים שיקלו מעט על הכאבים עד שיגיע התור.

מנהלי פורום פיזיותרפיה