פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/07/2009 | 08:29 | מאת: NAN

שלום לכם, בעקבות רשלנות של טיפול פיזיותרפי עברתי תקופה לא קלה של כאבים קשים מאוד. אני לא יודעת מה לעשות כי מאז אני לא מרגישה שאני יכולה לסמוך על אף אחד שיטפל בי כי אני פוחדת ששוב יפגעו בי. חשבתי לנסות טיפול אחר שרק ילמדו אותי תרגילים ולא ינגעו בי אבל זה גם לא התאים לי כי לאחרונה ניסיתי פעם אחת טיפול מסויים כך הצטערתי שהלכתי. מה לדעתכם עליי לעשות - כי טיפול כלשהו אני זקוקה לקבל מגורם מקצועי? האם תוכלו להפנות אותי למישהי ממש מומחית באופן פרטי? בתודה רבה

08/07/2009 | 14:51 | מאת: זהבה טישלר

שלום רב. צר לי מאוד על ההתנסות הלא מוצלחת שהיתה לך. מאחר ולא ציינת פרטים לגבי סוג הבעיה לא ניתן ליעץ .

מנהלי פורום פיזיותרפיה