שבר פנימי בברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/01/2008 | 19:47 | מאת: דיקלה

אני לאחר תאונת דרכים גילו לי שברים בצלעות באגן ושבר פנימי ברגל בברך כי אינני יכולה ליישר אות ישנו חלק קשה שעדיין לא חוזר לעצו ואני כבר חודש לאחר התאונה. יש לי בידקה בקרוב מה הטיפול לזה? האם אצטרך גבס ברגל?

06/01/2008 | 17:36 | מאת: עינת מי-דן

הי דיקלה צר לי לשמוע על תאונת הדרכים שעברת ואשמח לעזור, אך לא ברור לי משאלתך איזה חלק בברך נשבר (עצם הטיביה? עצם הפיבולה? הפמור? המשטח המפרקי?) ומה נעשה בנידון עד כה. ללא פרטים אלו לא אוכל לתת תשובה אינפורמטיבית עינת

מנהלי פורום פיזיותרפיה