SLAP מסוג 2 - דרכי טיפול\ שיפור שלא באמצעות ניתוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/11/2016 | 23:14 | מאת: יוני

שלום, בדיקת MRI הראתה שיש לי קרע בלברום העליון (SLAP מסוג 2). האם יש דרכי טיפול לא ניתוחיים בבעיה? קרע מלא לא יתאחה, אך האם ניתן לפצות על הקרע על ידי חיזוק גידים\שרירים? תודה רבה!

יוני שלום בדיקת ה MRI מראה את הקרע, אך איננה נותנת מידע על התפקוד שלך, והבדיקה הקלינית היא זו החשובה על מנת לקבוע האם טיפול שמרני או ניתוחי. אני ממליצה לבצע בדיקה יסודית על ידי פיזיותרפיסט ולהתייחס לטווחי תנועה, כאבים, יציבות הכתף וההפרעה לתפקוד היומיומי. ורק אז ניתן לקבל החלטה לגבי הטיפול. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה