ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/10/2016 | 17:56 | מאת: בת אל

היי עברתי ניתוח בכף רגל בתאריך 28.9 היום הורדתי את התפרים אבל יש לי דלקת עם נפיחות שממש ממש כואבת לי והרופא לא רשם לי כלום נגד זה... רציתי לדעת מה לעשות כדאי להוריד בכאב של הצלקת ודבר שני אני רוצה להתחיל בפזיותרפיה האם כדאי להתחיל עכשיו עם הדלקת או לחכות טיפה שהנפיחות תרד קצת?!

18/10/2016 | 22:09 | מאת: איריס

בת אל שלום, במידה ויש נפיחות, אודם חום מקומי או סיסטמי וכאבים מומלץ לחזור למנתח לבדיקה. פיזיותרפיה ניתן ואפילו מומלץ להתחיל כמה שיותר מוקדם. פיזיותרפיסט יוכל לבדוק את הרגל ולתת לך לפי הנחיית הדריכה של הרופא תרגילים וטיפול מתאים להפחתת הדלקת והנפיחות. וכן לבדוק את הצלקת ולהראות לך כיצד לטפל בה להקלה על כאב. בברכה, שנה טובה איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה