מנשא טיולים לבן שמונה חודשים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/08/2016 | 15:32 | מאת: עמית

שלום, בני בן 8 חודשים התחיל להתיישב לאחרונה עם תמיכה, לדוגמא: בעגלה או באמבטיה מרים את עצמו לישיבה ואז מחזיק בדפנות. אנחנו רוצים לטייל איתו ורוצים להשתמש במנשא טיולים של חברת דויטה. האם זה בסדר? תודה

07/08/2016 | 16:06 | מאת: ענת

הי עמית. לצערי אין לי ניסיון עם סוג זה של מנשאים. אך אם התנאי לשימוש בו הוא ישיבה אזי התיאור שנתת אינו מעיד על רכישת ישיבה עצמאית עדיין. כדי להתיישב התינוק אמור להגיע תחילה לעמידת 6 , להוביל את הישבן אחורנית עד מגע מלא עם הרצפה ואח"כ לנתק ידיים בהדרגה עד ישיבה זקופה. לדעתי,כל עוד התינוק זקוק לידיים לתמיכה/אחיזה בישיבה לא הייתי מאתגרת אותו במנשא שבו הגוף אמור להיות אנכי.

מנהלי פורום פיזיותרפיה