דרושה פיזיוטרפיסטית כולל מגורים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/05/2016 | 11:00 | מאת: בטי

דרושה פיזיוטרפיסטית לעבודה עם אשה מבוגרת, לא סיעודית. העבודה כוללת מגורים, עם צורך בשהות בבית כל היום והלילה, כולל תשלום הוצאות מחייה, ויושלם שכר חודשי. העבודה כוללת שיקום יומי לחזרה לתפקוד, ולארח חברה. שברה חוליה בגב לפני 3 שנים, מאז שוכבת במיטה. צריך לעבוד איתה על תפקוד יומי כדי שתוכל לקום וללכת. העבודה בהוד השרון.

שלום רב זהו פורום לשאלות מקצועיות. נסי לבדוק באתר העמותה לקידום הפיזיותרפיה אם ניתן לפרסם שם הצעת עבודה. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה