בדיקת כתף על ידי פיזיותרפיסט

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/05/2014 | 13:37 | מאת: דני

שלום נבקתי בדיקה ראשונית על יד פיזיותרפיסט בגלל כאבים והגבלת תנועה בכתף (ממתין לבדיקת אולטראסאונד כתף) במהלך הבדיקה הוא הכאיב לי מאוד ומשך את היד לכל מיני כיוונים מעבר לנקודת הכאב זאת אומרת גם כשכאב המשיך הלאה וכאב לי מאוד האם יש בזה סכנה של קרע או משהו אחר בבדיקה הזאת בברכה

דני שלום אינני יכולה לתת חוות דעת לגבי נזק אפשרי על סמך תיאור בלבד. יש בדיקות שהן כואבות וזה חלק מהבדיקה, ולא נעשה נזק, ומצד שני יש כאב המעיד על נזק לרקמה. אם אינך בטוח כדאי שתתיעץ עם הפיזיותרפיסט או תבקש דעה נוספת נוספת. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה