בקשה לתרגיל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/09/2008 | 13:55 | מאת: dan

שלום בן 60 + פנסיונר. רוב הזמן יושב בבית . כל בוקר משתדל לעשות תרגילים קלים בישיבה ושכיבה ומשקולות עד 2קג. בשנים האחרונות הגוף נוטע קדימה בכמה צעדים שעושה .קשה ללכת זקוף. אפשר לקבל תרגילים קלים לשיפור ההיזדקפות או להפנות לאתר מיוחד לזה ? בלי להפנות לפיסיוטרפיסט.תודה

לדן בוקר טוב, ראשית, כל הכבוד על ביצוע התרגילים היומיומיים. פעילות גופנית כה חשובה לגופנו והיא התרופה הזולה ביותר. לגבי תחושת הכיפוף שעליה אתה מדווח, האם הוא בחלק העליון של ע''ש או האם באיזור הגב המותני? חזור עם תשובה ואשמח לענות. יום טוב והמון בריאות, לנה

מנהלי פורום פיזיותרפיה