שריר בגרון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/03/2013 | 22:23 | מאת: אני

שלום, כשאני ממש עם האגדול את השריר בגרון, העמוק יותר, זה שקרוב ממש לעמוד השדרה, אני מרגיש שהוא מאוד מאוד קשה והוא נורא כואב לאורך כל אורכו, אם אני לוחץ עליו קצת אני מרגיש כאב חד שעובר דרך החוליה לצד השני של הגרון. הצאוור שלי תפוס ויש לי כאבי ראש. האם יכול להיות שהשריר הזה בגרון תפוס והאם יכול להיות קשר בינו לבין הצוואר והראש? אם כן איך מאבחנים ומטפלים? תודה רבה !

שלום רב באזור הצוואר ישנם מספר שרירים, כמובן שהם יכולים להיות תפוסים ולכאוב, כמו כל שריר אחר. אינני יודעת על איזה שריר בגרון מדובר. כמו כן ישנם כאבי ראש ממקור צווארי אשר המקור שלהם יכול להיות שרירי. על מנת לאבחן ולטפל יש צורך בבדיקה קלינית, מציעה לפנות לאורטופד ואחריו לפיזיותרפיסט. בברכה יעל

24/03/2013 | 18:30 | מאת: אני

מנהלי פורום פיזיותרפיה