חיזוק הסרעפת בשל ריפלוקס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/04/2024 | 15:29 | מאת: עמרי

שלום אני סובל מריפלוקס ללא בקע סרעפתי, ומעוניין לחזק את הסרעפת באמצעות מכשיר Threshold imt (inspiration muscle trainer) שקניתי. אשמח להמלצה לפזיותרפיסט/מכון/ דרך כלשהיא שאקבל הדרכה ממתמחה בתחום. תודה!

עמרי שלום אני מציעה לבקש המלצה למכון פיזיותרפיה בקהילה על מנת לקבל הדרכה. בברכה יעל

05/05/2024 | 14:55 | מאת: עמרי

אז בשביל מה קיים הפורום הזה? בקשתי המלצה ממך

ראשית, אני לא נותנת המלצות על מומחים או על מכונים ספציפיים, ושנית במקצוע פיזיותרפיה אין עדיין הגדרת מומחיות, ככה שאני לא יודעת על מומחה לנושא. אני רוצה להאמין שפיזיותרפיסט שעובד בקופה יכיר וידע להסביר לך איך לעבוד עם המכשיר. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה