ניתוח לתיקון עקמת-סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/04/2024 | 00:11 | מאת: אפרת

האם יתכן כי לאחר ניתוח לתיקון עקמת בו הושתלו פלטינות הפלטינות יזוזו עם הזמן?

שלום אפרת, משתלים וברגים יכולים להתרופף עם הזמן ולזוז. במידה ואת חושבת שזה המקרה. ממליצה לך לגשת לאורטופד שביצע את הניתוח ולבקש לעשות צילום רנטגן או הדמייה אחרת על מנת לראות שהכל תקין. במידה וישנם כאבים וקושי תפקודי, ממליצה לגדת לפיזיותרפיה על מנת שיבצעו בדיקה מקיפה ויתאימו טיפול ותרגילים שיעזרו לכאבים וישפרו את התפקוד. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה