חגורה ליישור גב יעילה ליישור גב?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/03/2024 | 08:10 | מאת: ירון

שלום. הגב שלי כפוף, אני מנסה להזכיר לעצמי במהלך היום להתיישר אבל שם לב לא מעט שאני כפוף. האם חגורה ליישור גב יכולה ליישר את הגב באופן וממש לתקן את הכיפוף או שהיישור הוא רק בזמן ששמים את החגורה? יש סוג מומלץ?

שלום, חגורת גב מזכירה לך ועוזרת לך לשמור על גב יותר זקוף כי הוא מחזיק אותך באופן מכני במנח זה. החגורות לרוב מחלישות את השרירים בשימוש ממושך. ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה על מנת שיעשו לך בדיקה ולהתאים לך תרגילים שיחזקו את השרירים וישפרו את היציבה, ובמידת הצורך ימליצו לך על חגורת גב המתאימה לך. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה