שבר בעצם הזנב ...........

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/03/2024 | 10:26 | מאת: יעל

הי, אמרו לי שיש כרית לישיבה כשיש שבר בעצם הזנב. האם יש טעם לקנות כלומר זה עוזר או יכול לעשות יותר כאב? ראיתי 2 סוגים.: 1. ממש בצורת ח והכל אותו גובה רק הצורה ח 2.כרית שיש בה גבהים שונים (ביד שרה יש דוגמא) לא מבינה בזה אפשר עזרה מה צריך? הכריות שונות אחת מהשניה. איזה צריך?

שלום יעל, המטרה של הכריות השונות הן להוריד עומס מאזור השבר (עצם הזנב). כשמסתכלים איזו כרית צריך, מה שחשוב זה לנסות ולראות שנוח לך. זה גם יהיה כמובן תלוי על איזה כסא את יושבת. רצוי לשבת על כסא יציב ושהכרית תשב עליו בצורה טובה ובטיחותית. האם את חייבת לקנות כרית התשובה לא. אפשר גם לנסות לגלגל מגבת רכה או לקחת מספר כרית קטנות וליצור את הצורה של ח כך שבמהלך הישיבה יהיה לך נוח אבל אזור עצם הזנב יהיה ללא משקל. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה