איזון יציבה לאחר שימוש במגף שברים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/02/2024 | 15:57 | מאת: ליר

שלום לפני שלושה חודשים שבר בראש מסרק 3 בכף רגל ימין ללא תזוזה.טיפול נעל דרקו ללא עקב בלבד.השבר אובחן באיחור של שבוע.בהמשך טיפול לקוי ומעבר בין רופאים שונים.השבר זז פעמיים אך לאחר כחודשיים היה איחוי מלא.במשך התקופה לא היה לי נוח עם הנעל דרקו והשתמשתי במגף שברים קצר ברגל הפגועה כשברגל הבריאה נעל רגילה ללא איזון. הבעיה כעת שאיני חוזרת לאיזון לאחר תקופה של חודש לאחר סיום השימוש במגף.נועלת נעלי ספורט עם בולם זעזועים.האורתופד טוען שניתן לחזור לאיזון במשך הזמן.לא מצליחה להשיג תור קרוב לפיזיותרפיה.יש לך עיצות לתרגילים לאיזון הליכה במצב כזה?סרטוני הדרכה בנושא? כל עזרה תתקבל בברכה

ליר שלום את חייבת תור דחוף לפיזיותרפיה. הם חייבים לקבל אותך, לאחר שבר כמו גם לאחר הורדת גבס וכדומה חייבים לקבל תור דחוף. אם את לא מצליחה דרך כוכבית פשוט תגשי למכון פיזיותרפיה בקופת חולים שלך ותבקשי לדבר עם המנהל/ת. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה