בעיה בכתף /גב פתרון , סימפטומים?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/02/2024 | 10:42 | מאת: אלחי

יש לי כתף אחת שהיא" נופלת" כזה ולפי מה שחיפשתי זה יכול להיות קשור למה שנקרא shoulder blade שבגלל שהיא בבעיה זה גורם לכתף ליפול scapula winging זה מה שראיתי קודם כל איך אני יכול לדעת אם זה נכון עליי ואיך פותרים את זה .

שלום אלחי הפיתרון הטוב ביותר יהיה ללכת לפיזיותרפיסט/ ית לבדיקה ואבחון ולטיפול בהתאם בדרך כלל יש תרגילי חיזוק לחגורת הכתפיים ולשרירים ספציפיים שעשויים לסייע לכך, בהתאמה אישית למטופל- ולכן חשוב שתיגש לאבחון ולהתאמת תרגילים. בברכה, עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה