פריקה של אגודל ,כאבים נפיכות חולשה מה צריך לעשות כדי להקל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/02/2024 | 22:26 | מאת: נועם

פני שלושה שבועות פרקתי עת האוגדל בזמן ריקוד ,הלכתי למיון וקבעו חי במשך שבועיים את האוגדל עם סד גבס.. אתמול הורידו לי ויש לי נפיכות חולשה וכאבים נוראים כשאני מאמצת את האוגדל (בעיקר לפתוח לסובב לכתוב ).. האורטופד אמר שאין צורך בריפוי ועיסוק אבל מאחר ומדובר היד העובדת שלי . האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להחזיר אותה לתפקוד מלא

שלום נועם, ראשית, איחולי החלמה מהירים. שנית, המלצתי היא, כן להתייעץ עם מרפאה בעיסוק ואו פיזיותרפיסטית. בנוסף אציין, כי עם הזמן וטיפול במקביל, הנפיחות תרד והתפקוד יחזור. צריך סבלנות וטיפול מקצועי במקביל. רפואה שלמה

מנהלי פורום פיזיותרפיה