נעליים עם עקב. אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/01/2024 | 11:15 | מאת: אלינור

הי, אם קרתה לי תאונת דרכים עם הרכב כעת סובלת מכאב גב תחתון. לא סבלתי קודם מכאבים. לא נשברו חלילה צלעות או פריצת דיסק. הכאב זז בכל מיני אזורים בגב לפעמים כואב לפעמים נרגע.אבל אני די תקועה איתו כבר כמה חודשים. האם לדעתך סוג הנעליים שאנעל ישפיע או לא על מידת ההחלמה או הכאב ? כרגע הולכת רק עם נעליים שטוחות. ובלי קשר תמיד אני עם שטוח לעיתים עקב קטן אך לא שפיצי/דק. והאם לדעתך לא אוכל לנעול יותר/ בעתיד נעל עם עקב קטן בגלל התאונה? פשוט צריכה מגפיים לחורף :) הדוגמאות הנשיות כאמור עם עקב קטן 5 סמ עקב עבה ( מרובע) תודה

שלום אלינור, לפי מה שכתבת, אין ממצע של שבר או פריצת דיסק. הכאבים כנראה נגרמו מהחבלה עצמה של התאונה אך הם לא אמורים למנוע ממך לנעול מה שאת רוצה. אני כן ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה לצורך בדיקה וקבלת הדרכה וטיפול על מנת להפחית לך את הכאבים אותם את מתארת. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה