פיזוטרפיה אחרי ניתוח שבר עצם ההומורוס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/12/2023 | 19:49 | מאת: אלמונית

שלום רב.אני חודשיים אחרי ניתוח שחזור וקיבוע עצם הזרוע-הומורוס יד שמאל, התחלתי פיזותרפיה אחרי הניתוח ויש שיפור משמעותי אני מצליחה להרים את היד ולעשות כמעט הכול, אבל יש תנועות שעדיין יש מגבלה עליהם, כי נאמר לי שהשרירים מאוד חלשים וצריך להחזיר להם את. כוח, כמו כן עדיין יש כאבים ביד שלא עברו, האן זה תקין והאם צריך להמשיך בפיזותרפיה, אני עושה כל יום פעמיים ביום אימון ליד

שלום רב לפי הכתוב שלך ולאור הזמן שעבר זה נשמע שעדיין כדאי שתמשיכי בפיזיותרפיה. לגבי הכאבים, זה משהו שנכון שתתייעצי עליו עם הפיזיותרפיסט/ית שמטפלים בך, ואם צריך גם עם המנתח. צפוי שיהיו כאבים, גם חודשיים אחרי וגם יותר. אבל יש כאבים ויש כאבים. מי שמטפל בך ובודק אותך יידע לתת לך תשובה האם אילו כאבים בגדר הצפוי או שצריך לבדוק למה. ויחד עם הכל, תרגול עצמי הוא נהדר , חשוב ומשלים לטיפולי בפיזיותרפיה. בברכה יעל בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה