איך מתחילים להרים רגליים בהליכה נכונה?!

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/12/2023 | 14:14 | מאת: סתם אחת

שלום רב, לאחר שנים של נפילות, מסתבר שסגנון הליכתי הוא הגורם לכך, איני מרימה די רגליים, על כן אני נתקלת בדברים, בגבשושיות וכדומה, ונופלת. האם ישנם תרגילים לשינוי סגנון הליכה? להרמה נכונה של הרגליים, בהליכה? חן חן למענה, להדרכה

שלום ל "סתם אחת" (: נשמע מדברייך כי עברת בירור כלשהו לגבי הנפילות החוזרות. במידה ועדיין לא, ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה שלך ולשלול כל גורם נוירולוגי או גורם אחר. לאחר הבירור, וכשנשללה כל סיבה אחרת, ממליצה בחום להתחיל טיפולים פיזיותרפיים המתמקדים בחיזוקי שרירים מייצבים, תרגילים לשיפור שווי-המשקל, שיפור גמישות וסיבולת שריר. כל אלו עשויים לשפר תבנית הליכה ולמנוע נפילות חוזרות. בהצלחה והמון בריאות, לנה

מנהלי פורום פיזיותרפיה