פיזיותרפיה לאחר קיבוע

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/12/2023 | 13:01 | מאת: סוניה

יש לי קיבוע חוליות מותני מלפני 15 שנה.סובלת מכאבים כבר הרבה שנים.החלטתי לעשות פיזיותרפיה בזמן האחרון,מרגישה אחרי כמה פעמים שהכאבים יותר חזקים. האם זה תקין? חייבת לציין שאף פעם לא עשיתי ספורט ועכשיו עושה תרגילים יומיומים

סוניה שלום אם אף פעם לא עשית פעילות גופנית ועכשיו התחלת כדאי שתעשי את זה תחת הדרכה וסרגל מאמצים נכון, כדי שלא תעברי מאפס למאה בבת אחת. אני מניחה שכשאת כותבת שהתחלת פיזיותרפיה אז את נמצאת בטיפול של פיזיותרפיסטית מיומנת ומוסמכת והיא זו שבנתה לך את תוכנית התרגול, ככה שכדאי להתייעץ איתה. לא בהכרח כאב הוא מקור לדאגה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה