השמנה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/11/2023 | 11:56 | מאת: טל

אני סובלת מהשמנה וגם לא בדיוק פעילה גופנית זה שייך 1 לשני אם אני מתעייפת מהר מאוד מלעמוד הרבה + פיזיותאפיה תשנה אצלי משהו ?

שלום טל, קיים קשר בין השמנה וחוסר פעילות גופנית והתעייפות מהירה במאמצים קלים. במהלך פעילות גופנית אנו שורפים קלוריות. מתרגלים ומשפרים את הסיבולת לב ריאה, ומחזקים שרירים. פיזיותרפיה יכולה בהחלט לעזור לך בבניה של תוכנית אימונים המתאימה ליכולות שלך ולתת לך ליווי תוך התחשבות בכל המרכיבים הרפואיים המלווים אותך. בתור התחלה ממליצה למצוא פעילות גופנית שאת אוהבת כמו :הליכה, אופניים (ניידות או רגילות), שחייה או כל דבר אחר כולל משחק עם הילדים להתחיל לבצע באופן הדרגתי עם מספר דקות בודדות ולאחר שתרגישי טוב עם משך הזמן שקבעת להאריך אותו.

מנהלי פורום פיזיותרפיה