מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/11/2023 | 17:20 | מאת: שי

1 התוצאה הזאותי מצריכה באמת ניתוח אם בבדיקת EMG יצא Bilateral CTS. Lt- Severe, rt- moderate ? 2 זה יעזור לי לעשות ריפוי בעיסוק בשביל לא להגיע למה שאני לא רוצה להגיע ?

שלום שי, התוצאה שאתה רשמת מראות שיש לחץ על עצב בשורש כף יד בשמאל יותר מימין. לא ניתן להמליץ על ניתוח או טיפול שמרני ללא בדיקה ולכן ממליצה לך לגשת לבדיקה בפיזיותרפיה וריפוי בעיסוק על מנת שיעשו לך בדיקה מקיפה ויתנו לך את הערכתם לסיכוי הצלחה של טיול שמרני לפי הסימפטומים וממצאי הבדיקה. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה