כאב בעצם הישבן הימנית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/11/2023 | 19:43 | מאת: חיים

לאחר ישיבה ממושכת על כיסא או כסא קשה . לדוגמא על ספסל . אחרי חצי שעה יש לי כאבים בעצם הישבן הימנית ולא בעצם הזנב שמורגשים רק עם מכווצים את הישבן . לאחר כמה שעות זה עובר האם זה זיהום ? גידול ? או יותר סיכוי לבעיה אורתופדית . איך אפשר לבודד את הבעיה גיל 37

חיים שלום אני רואה שהלכת ישר לאפשרויות הכי גרועות שיכולות להיות, ותוהה למה. למיטב ידיעתי, באופן סטטיסטי רוב הכאבים שמופיעים באזור לא מגיעים מהסיבות הללו. גם לזיהום וגם לגידול יש מאפיינים שמחשידים לכיוון הזה, ואני מציעה שאם זה מטריד אותך, תפנה לרופא המשפחה שישמע ויאפיין ויחליט על הכיוון להמשך. בברכה יעל

11/11/2023 | 14:59 | מאת: יוסי

תודה אז אורתפד הוא דמות טובה להתחיל ממנה ? כתבת שגם לגידול יש סימנים שמחשידים לכיוון זה מה כוונה ?

מנהלי פורום פיזיותרפיה