שריר כתף זרוע שמאל מאחור כואב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/10/2023 | 17:56 | מאת: Deotpit

שלום, הרביתי לבצע כפיפות מתח בעת אחרונה עד שלפתע םקד אותי כאב בכתף שמאל מאחור. כעת אינני מסוגל לבצע כםיפות מתח בכלל, השריר בכתף מאחור אינו מסוגל לשאת משקלי אםשרחקבל עצה כיצד עלי לנהוג? כבר שבועיים שאינני מבצע את האימון ואני מאבד יכולת שרכשתי בעמל רב בנשך שנתיים.

שלום אני לא בטוחה שאני מבינה לאיזה תרגיל אתה מתכוון ב"כפיפות מתח", משערת שהתכוונת לעלית מתח. בכל מקרה, כדי לתת עצה צריך לבדוק אותך ואז לעשות חשיבה משותפת איך להתקדם. בפיזיותרפיה יש ארגז כלים שלם לטובת טיפול בבעיות שלד-שריר, אבל כדי להתאים את הכלי הנכון צריך לעשות אבחון מסודר. ממליצה לפנות לפיזיותרפיסט/ית לטובת העניין. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה