בקע דיסק עם לחץ על חוט השדרה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/09/2023 | 22:23 | מאת: בקעמההקטע

שלום וברכה, בצעתי בדיקת MRI עמוד שדרה צווארי בעקבות עקצוצים בגוף בלילה (מופשטים, בכל מיני מקומות שונים בגוף, בעיקר בפלג גוף עליון או במרכז הגוף). כתוב שם: " : C5-6 שינויים דיסקופתיים מינימליים בחוליות עם האדרה מינימלית. בקע דיסק קטן בינוני ברצס ספינלי ימני עם לחץ על חוט השדרה. :C6-7 בקע דיסק קטן ברצס ספינלי שמאלי עם קרע באנולוס משיק לחוט השדרה. לסיכום: שינויים דסיקופתים, ללא אות חריג בחוט השדרה" האם הממצאים הללו יכולים להסביר את העקצוצים/נימול שאני מרגיש? אם כן, מה כדאי לעשות בשביל לבדוק את זה יותר לעומק או לטפל בזה? תודה רבה!

שלום רב לא בהכרח יש קשר בין הממצאים בבדיקה לבין הנימולים שאתה מרגיש. מציעה לך לגשת לפיזיותרפיה לטובת בדיקה מסודרת ואז לראות האם ואיך ניתן לעזור שנה טובה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה