כאב אקוטי מאחורי מפרק ירך ימין

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/08/2023 | 15:10 | מאת: שוש

שלום, אני סובלת מזה מס שנים מכאב אקוטי באזור. הכאב נמצא לאורך כל שעות היממה. אני עוסקת הרבה בספורט, אם זה ריצות, היט, תרגילי כח ואם זה פילאטיס ויוגה. בנוסף, אני עושה תרגילים ספציפיים להפגת הכאב, התרגילים משחררים את הכאב, אבל ברגע שמתיישבת, מייד הכאב חוזר. לא מדובר בנוקשות, אלא כאב מקומי חריף. אציין, שאני יוצאת מאימוני יוגה ופילאטיס כפופה עד שהגב והכאב משתחרר. עוד אציין, ניסיתי גם לעשות הפסקה באימונים, הכאב החריף. שואלת, מה קורה בישיבה, שגורם לכאב המשמעותי הזה??

שלום שוש, כאב יכול לנבוע ממספר גורמים כמו: עצבי, שרירי, דלקתי ועוד... על מנת לראות מה המקור שמפיק את הכאב ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה על מנת שיעשו בדיקה ויוכלו להעריך את מקור הבעיה ולתת לך תרגילים מתאימים להפחתת הכאב וכן ייעצו לך כיצד לנהל עומסים כך שתוכלי להמשיך להתאמן. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה