החמרה לאחר דיקור יבש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/08/2023 | 18:48 | מאת: הוד כהן

היי, כשעה לאחר דיקור יבש בשל שריר תפוס, החלו כאבים חזקים בשרירים שהלכו והתעצמו. מאז עברו 3 ימים. כבר 2 לילות שלא ישנתי בגלל הכאב, אני לא מסוגלת לעשות פעולות פשוטות, ולא לשבת או לעמוד. משככי כאבים לא עוזרים אפילו במעט. וכמובן שלא יכולה לחזור לעבודה או אפילו להיות עם הבת שלי. (המצב הזה לא קרוב למה שהיה קודם. כשסה"כ היה כאב אבל תפקדתי רגיל) האם זה סביר? מה עליי לעשות? להגיע למיון? תודה

הוד שלום מציעה שתפני לרופא המשפחה שלך או למי שדיקר אותך ותתייעצי איתם. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה