האם משהו לא תקין באצבע.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/06/2023 | 15:43 | מאת: גדי

שלום לאחרונה יש לי קליקים בכל עת שאני סוגר את אצבעות היד. זה מרגיש ונשמע מהאצבע שליד האגודל, זו שאני משתמש בו בלחיצה על עכבר המחשב. לאחרונה השתמשתי בה יותר מתמיד. הקליק מורגש ממש ונשמע היטב. מה זה הקליקים? זה חריקות? משהו לא תקין ? זה כתוצאה משימוש מרובה בלחיצה על כתפור העכבר? האם יש צורך בבירור או טיפול כלשהו? זה יכול לחלוף לבד? תודה

גדי שלום הסיפור שלך יכול להצביע על תופעה שנקראת trigger finger אורתופד רגיל יכול לאבחן אם זה אכן זה. במידה וכן יש מספר אופציות טיפוליות, ביניהן גם סד לאצבע, ואני ממליצה לך לפנות לפיזיותרפיה או ריפוי בעיסוק בקהילה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה