כאבים חוזרים בברכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/04/2023 | 06:32 | מאת: איתן קמחי

היי, אני בן 15 מתאמן אך יודע לנוח מתי שצריך כבר הרבה זמן כל פעם שאני מתכופף איכשהו יש חי כאבים בברכים כשאני עולה בחזרה זה כואב ממש לכמה שניות ומפסיק כדאי לי להפסיק לאמן רגליים עד שאפגוש פיזיותרפיסט? אשמח לתשובה

איתן שלום אני לא יודעת איזה אימונים אתה עושה, איזזה תרגילים, ןהאם כשתפסיק להתאמן הכאב בברכיים יפסק, וזה לאו דווקא חייב להיות קשור. באופן עקרוני, לא כל כאב הוא כאב מטריד, ולא תמיד זה קשור לתרגיל ספציפי. אם אתה מרגיש שהתרגול הוא שגורם לך לכאבים, אז יכול להפסיק תרגיל ספציפי עד שנפגש עם פיזיותרפיסט. אם הכאב לא בהחמרה ונפסק מיד, לא בטוח שצריך להפסיק. בכל מקרה כדאי לקבוע תור לפיזיותרפיה. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה