המשך לתשובה השנייה והראשונה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/04/2023 | 23:18 | מאת: דן

ראשית תודה לתשובה לצערי התופעה לא חדשה כלל 20 שנה +- כל רופא הציע סיבה ופתרון משלו .האחרון ללכת למרפאת כאב .לחשוב על קנביס . פיסיוטרפיסטית בזמנו לא נתנה תשובה. אבל בעקבות התירגול שאני עושה יום יום השתפר מצב . גם הגב והכללי בכל מיני תרגילים שלקחתי ממטפלים שונים . חשבתי אולי יש לך תרגיל מעניין שיעלה את מסת השריר שם .כי מרגיש שיפור יותר בקייץ ואחרי התירגולים והמתיחה עם הגומי קלפי חוץ בכריכת סביב הברכיים . ומנסה צורת שכיבה מקופל יותר ? או פחות .(עוברית) דרך אגב גם לשבת העצמות לוחצות . ואין שומן ובשר = יושב על שתי כריות !!(50 קילו )לכן המחשבה שגם כאן זה כך תנסי לחשוב על פתרון . איך להעמיס משקל על האזור ? למי למה להתחבר? תודה על תשומת הלב

דן שלום לצערי אין לי תשובה יותר מדוייקת לתת לך, ואני כן חוזרת על הצעתי לפגוש פיזיותרפיסטית פנים אל פנים, על מנת לחשוב יחד על תרגילים שיעלו לך מסת שריר באזור. לא בטוחה שזה חפתור את הבעיה, אבל ניתן לכחשוב על תוכנית אימונים שתעלה מסת שריר. בכל מקרה זה לא מתאים לפורמט של התכתבות. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה