כאבים בגב עליון ושחרור בלתי פוסק של קנאקים לאורך כל היום ובכל תזוזה ש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/03/2023 | 11:23 | מאת: הדס

יעל/ איריס שלום, לאחרונה אני שמה לב למשהו שמטריד אותי, שנראה לי לא תקין. יש לי כל היום, גם בישיבה, גם בעמידה, בהליכה, בשכיבה ובכל תנועה אפשרית ומנח אפשרי של הגוף קנאקים. לעיתים גם מן תחושה של זרם חשמלי או עקצוצים כאלה בגפיים ובאופן כללי מרגישה תחושת חוסר נוחות ניכרת. רציתי לשאול מה הגורם/ הסיבה לשחרור בלתי פוסק של קנאקים מאיזור הצוואר והעורף והשכמות כל היום? מה פשר התופעה הזאת? האם זהשייך לתסמין כלשהו של דלקת מפרקים? בעייה אורטופדית? פיברומיאלגיה? מחלה נוירולוגית כלשהי? האם זה מצביע על איזושהי בעיייה במערכת העצבים? בעייה במערכת של השרירים/ חוליות/ מפרקים? מה הסכנה, ההשלכות והנזק המצטבר של זה? מה צריך לעשות מבחינת בדיקות וטיפולים? איזה בדיקות, צילומים ומה הטיפולים המומלצים ביותר לזה? איפה הבעייה ואיך יש לטפל בה?

הדס שלום הצפת כאן בהמון שאלות והפורום הזה הוא לא המקום הנכון לזה. אם את מרגישה שמשהו לא מסתדר לך ואת באי נוחות כללית, התחנה הראשונה היא רופא המשפחה, שיעשה סדר בכל הסיפור ויחליט איך ולאן ואם לנווט אותך לאנשי מקצוע או בדיקות על מנת להבין אם יש משהו שדורש מענה, ואיזה מענה. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה