טיפול בדלקת בגידים באזור הקרסול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/02/2023 | 09:10 | מאת: שוש

שלום, מבקשת להבין מהו הטיפול לדלקת בגידים באזור הקרסול? שמרני, מתקדם, איזו פיזיוטרפיה, תרופתי, ניתוחי? אודה אם תוכלי לפרט על כל טיפול שמציעה

שוש שלום לגבי טיפולים ניתוחיים ותרופתיים אני מציעה שתפני לפורום רופאים. לגבי טיפולי פיזיותרפיה, ארגז הכלים מאד מגוון, החל מתרגילים אקסנטריים, שיש ידע מבוסס ספרות לגבי היעילות שלהם בדלקות גידים, עיסויים, מתיחות, טיפולים באלקטרותרפיה(תלוי מיקום, זמן מתחילת הסמפטומים ועוד) חיזוקי שרירים, לפעמים טייפינג, ואני לא בטוחה שזכרתי הכל, אבל זה שווה פניה מסודרת לפיזיותרפיסט/ית מיומן/ת לצורך אבחון וקביעת תוכנית טיפול מסודרת, כולל תיאום ציפיות. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה