מכשיר tens במקביל לפיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/02/2023 | 20:34 | מאת: שיר

היי מטופלת בפיזיותרפיה לכתף עקב כאבים כרוניים ללא מקור ברור. חברה הביאה לי מכשיר טנס ואמרה שזה יכול להקל על הכאב. הביקור הבא אצל הפיזיותרפיסט רק עוד 3 שבועות. איך ניתן לדעת איפה למקם את המדבקות ואיזה עוצמה לשים ולמשך כמה זמן?

שלום רב אכן מכשיר טנס יכול להקל על כאב - אך כיוון שישנם מצבים בריאותיים אשר בגינם אסור להשתמש במכשיר טנס (אלקטרותרפיה ), לא מומלץ להתחיל להשתמש במכשיר ללא הדרכה ראשונית ופיקוח של פיזיותרפיסט שהכל מתבצע כשורה. מציעה לך לחכות עד לביקור אצל הפיזיותרפיסט ושם לקבוע את מיקום האלקטרודות, העוצמה, התדירות וכו.. בהצלחה

מנהלי פורום פיזיותרפיה