כאב חד בצד ימין של הקרסול מתחת לעצם הבולטת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/02/2023 | 19:55 | מאת: שוש

שלום, בת 50. מזה מס שבועות כאב המתואר בכותרת. בנוסף, כאב באזור המסרק. פניתי לפיזיוטרפיסט. ביצע את הבדיקות הנדרשות. הביע דעתו המקצועית שלא מדובר בקרע או משהו דומה. הטיפול כלל לא עזר. מה לדעתך, במוגבלות של פורום, יכולה להיות סיבה לכך. הכאב מגביל בריצה והליכה.

שוש שלום במוגסלות של הפורום, כפי שכתבת, ממש קשה לי לחוות דעה מה יכול להיות, שכן יכולות להיות סיבות רבות, החל מבעיה של נעלים, דלקת באחד הגידים, כאב במפרק הנובע משינויים כלשהם, תגובת מאמץ ועוד ועוד. אם ממש מפריע לך, לא לוותר, לגשת לחוות דעת נוספת, לבדיקה יסודית אצל פיזיותרפיסט או/ואורתופד מומחה כף רגל, לעשות תשאול, מישוש, בדיקות קליניות ואם צריך להיעזר בהדמיה על מנת לאשש או לשלול אבחנה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה