לחץ בבית החזה- האם זה קשור לשרירים?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/01/2023 | 20:05 | מאת: יעל

הי, סליחה שאני שואלת כאן. יש לי לחץ בחזה במרכז. לא כואב לי השרירים. זה פשוט כאב מוחץ. מפריע לי בשינה. זה כאב שבא והולך. זו פעם ראשונה ואני לא יודעת למה. אפשרי שזה יהיה שרירים. ולכן רציתי לשאול: האם כאבבבית החזה של תחושה של.לחץ בזמן שינה כאילו מישהו מתיישב עליי. זה כאב שרירים? אני לא מרגישה שרירים תפוסים. היה לי כל השישי שבת ולא יכולתי להירדם טוב גם אתמול ל היום בעבודה היום עבר. אבל כבר היה לי כאבים עוד קודם.

יעל שלום עם לחץ בחזה, במיוחד חדש, וכזה שמפריע בשינה קודם על לפנות בדחיפות לרופא משפחה, ואם לא אז למיון או מר"מ, מה שיותר זמין. בברכה יעל

31/01/2023 | 22:47 | מאת: יעל

תודה. פשוט שאלתי בפורום קרדיולוגיה והוא אמר שזה לא לב. גם אני בריאה ולא בקבוצת סיכון. בכל אופן יש לי תור אבל רק עוד שבוע.

מנהלי פורום פיזיותרפיה