איך לתרגל פיזיו

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/12/2022 | 08:01 | מאת: דנה

אני כרגע מטופלת בפיזיותרפיה בגלל דליפת צואה וגם קצת כאבים במותניים ורוצה לדעת אם זה מספיק מה שאני עושה עכשיו בשביל להגיע לתוצאות חיוביות או שאני צריכה לתרגל קבוע את זה ?

דנה שלום את נמצאת כרגע בתהליך עם פיזיותרפיסטית, כפי הנראה היא תדרכה אותך לביצוע תרגילים המותאמים לממצאים שהיו בבדיקתך הראשונה. אם את לא בטוחה האם התרגול מספיק / במידה ואת מעוניינת לדעת כמה פעמים לתרגל כדי להשיג תוצאות חיוביות אני ממליצה לפנות לפיזיותרפיסטית שלך ולהתייעץ איתה, אני בטוחה שהיא תוכל לענות לך מהיכרותה איתך שיהיה בהצלחה! עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה