תרגול בבית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/12/2022 | 12:32 | מאת: ליעד

אני מעוניין לקבל לינק לתרגילים של פיזיותרפיה לבעיה של בריחת צואה/כאב גב אחרי שאני עומד הרבה זמן סטטי

ליעד שלום אקדים ואומר שבריחת צואה (בעיקר בנוכחות כאבי גב) הוא סימפטום שיש לבצע בירור לגביו, בעיקר אם מופיע בפתאומיות אם הבריחה מתרחשת ללא תחושה יש להבדק על ידי נוירולוג, אפשרי שיש צורך בבירור גסטרואנטרולוגי או פרוקטולוגי. לכן בראש ובראשונה כדאי לפנות לרופא משפחה לביצוע בדיקות ולקבל הפניה לרופא המומחה המתאים. בהמשך במידה והכל תקין ניתן לפנות לפיזיותרפיסט/ית של רצפת האגן להערכה וטיפול בהתאם וכמובן שבמסגרת הטיפול ינתנו לך גם תרגילים מותאמים. בריאות עדי, פיזיותרפיסטית לשיקום רצפת האגן

מנהלי פורום פיזיותרפיה