יש לי עקמת בגב וקניתי כסא אורטופדי עם קצת בלוטה באזור הגב העליון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/11/2022 | 13:17 | מאת: יניב

יש לי עקמת בגב וקניתי כסא אורטופדי עם קצת בלוטה באזור הגב העליון, בדיוק איפה שהעקמת נמצאת, התחלתי להשתמש בו לפני יומיים ואני מרגיש לא נוח, ושרירי הגב תפוסים שם באזור העקמת, האם הכסא מחמיר את העקמת? או שבגלל שיש לו בליטה בחלק העליון (בדיוק איפה שהעקמת) אז זה משפר את העקמת?

יניב שלום אני לא נוטה לחשוב שהכיסא מחמיר או משפר את העקמת. ובסוף, בבחירה של כיסא כדאי שהוא יהיה לך נוח, ועוד יותר כדאי שתיזום הפסקות ישיבה ותקום מדי פעם ככה שלא יצא שתשב יותר משעה רצוף בלי לקום ולנוע. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה