חריקה בגיד כף הרגל לרקדנית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/11/2022 | 20:13 | מאת: הדר

שלום, אני רודקת המון שעות בשבוע ובשבוע שעבר כמו בכל יום שגרתי עשיתי מתיחות לכפות הרגלים, עשיתי כמה מתיחות מסוגים שונים, חלקן אני עושה על בסיס יומי וחלקן אני עושה אך לעיתים פחות קרובות. לאחר בערך יום התחיל להיות לי כאב בחלק העליון של כף הרגל בקו של הבוהן הגדולה עד בערך אמצע או אולי שלושה רבעי כף הרגל. לאחר כמה ימים הכאב עבר וביום שבת האחרון התחילה להיות לי חריקה בגיד והכאב חזר. מה זה יכול להיות וכיצד ניתן לטפל?

שלום הדר, קשה לדעת ולתת איבחון לפי תאור בלבד, ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה לצורך בדיקה מקיפה לצורך איבחון וכן קבלת הדרכה וטיפול מתאים. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה