עבודה עם משקולות - ברכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/11/2022 | 18:06 | מאת: אברהם

שלום רב, עקב קרע במיניסקוס שגורם לצליעה וכאבים, הומלץ לי לבצע תרגילים עם משקולות ( עד 2 ק"ג). לא ברורה לי התדירות האם אפשר לבצע ב 3 מחזורים, האם כל יום, או אחת ליומיים בלבד ?

אברהם שלום אני לא יודעת איזה תרגילים המליצו לך לעשות עם המשקולות,מי המליץ ומה היתה המטרה שלו. מציעה לך לחזור לאיש המקצוע שהמליץ ולבדוק איתו.באופן כללי, על מנת לשפר סבולת אנחנו ממליצים לעשות 3 סטים של בין 10-15 חזרות כל תרגיל. אבל אם רוצים לעבוד על כוח ההמלצות לתרגול מעט שונות. לגבי התדירות- ניתן יומיום, ניתן יום כן יום לא. באופן כללי, אני ממש ממליצה לך לפנות לפיזיותרפיס/ית מוסמך/ת כדי שיבנו לך תוכנית מסודרת ומקיפה. מניסיוני תרגיל אחד לא מספיק.. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה