כאבי גב תחתון חריפים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/11/2022 | 13:58 | מאת: גליה

שלום, אבי בן 89 צלול, פעיל ועצמאי (ברקע בעיות כבד, רפרוף פרוזדורים)....בשבועות האחרונים כאב גב תחתון חריף מאד שתחילתו כמעט לא איפשר הליכה, וכאבים בשינויי תנוחות, משכיבה לישיבה, מישיבה לעמידה וחוזר חלילה.. נעשה MRI שבסיכומו צוין כך : ב L2-3 שמורל נודול חריפים שינויים דיסקוגניים כמתואר, ב - 1S-5L מימין מודגמת היצרות פורמינלית, לקורלציה קלינית מה משמעות התוצאות ? כיצד ניתן לטפל ? תודה

גליה שלום לטובת הסבר של תוצאות הדמיה אני ממש ממליצה לפנות לאורתופדים. בטוחה שקיים פורום מקביל אצל מומחי עמוד שדרה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה