בדיקת סיטי אשמח לקבל עזרה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/10/2022 | 22:15 | מאת: אירנה

עברתי לפני מס ימים צילום סיטי. ולהלן התושבה: בקע דיסקלי מרכזי משמעותי בגובה l4-l5 עם סימני לחץ על השק התקאלי והצרתו עד 9 ממ בקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה l5-s1 האם מדובר בפריצת דיסק? וכמה חמור המצב? יש לציין שיש לי כמעט באופן קבוע הקרנה לרגל אחת.. כאב, נימול

אירנה שלום הסבר על תשובת סיטי ןעל המשמעות הקלינית של התשובה(כלומר על הקשר בין הממצאים לבין התלונות שלך) זה בתחום האחריות של האורתופד ששלח אותך להדמיה. אנא פני אליו או לפורום אורתופדיה לקבלת מענה לשאלתך. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה