אודם בסוליית כף הרגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/10/2022 | 22:53 | מאת: שוש

שלום, לאחר אימון ספורטיבי באולם, חלצתי את נעלי הספורט ומצאתי את סוליית כף הרגל אדומה. האם הדבר מעיד על כך שהנעל לא מתאימה או שזה דבר אחר?

שוש שלום יש כמה שאלות שנדרשת לתת עליהן המחשבה- האם הנעליים חדשות, האם רק כף רגל אחת או שתיהן, האם זו פעם ראשונה שזה קורה לך או שתמיד אחרי אימון, ומעבר לכך, האם מלווה בכאבים או אי נוחות. יכול להיות שפשוט יש זרימת דם מוגברת לכפות הרגליים על רקע מאמץ.לא בהכרח מעיד על נעל לא מתאימה. אם מטריד אותך או נשנה וחוזר, תמיד ניתן להתייעץ עם איש מקצוע- אורתופד מומחה כף רגל או פיזיותרפיסט בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה