כאבים לאחר פיזיוטרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/09/2022 | 22:36 | מאת: יפה אלפנדרי

עברתי לפני חודש ניתוח להחלפת מיפרק הירך לאחרונה התחלתי טיפולי פיזיוטרפיה במכון קופת חולים וכל פעם בסיום הטיפולים אני סובלת מכאבים חזקים במקום הניתוח הרבה יותר מלפני הטיפול האם כך זה צריך להיות?

שלום יפה, כאבים אכן יכולים להופיע לאחר טיפולי פיזיותרפיה, מצפים שאופי הכאב יהיה שרירי ושהכאבים יעברו. ממליצה לך לידע את הפיזיותרפיסט אצלו את מטופלת על אופי הכאב ומשכו על מנת שיוכל להתאים את הטיפול שנותן לך. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה